Skip Navigation or Skip to Content
logo
INNOVATIEF!

Primeur voor onze school: FRUITOYS!

Een Innovatieve Stap naar Gezond Spelenderwijs

Basisschool Eerschot heeft de wereldwijde primeur gehad met de introductie van Fruitoys, een revolutionaire speelgoedlijn gericht op het bevorderen van gezonde eetgewoonten en actieve levensstijlen onder kinderen. Geïnitieerd door Ben Bekkers en Geert van der Heijden, is Fruitoys een gepatenteerde speelgoedlijn vervaardigd uit 100% recyclebaar plastic.

De missie van Bekkers en Van der Heijden is helder: kinderen op een speelse en educatieve manier aanmoedigen om gezonder te eten en meer te bewegen. Fruitoys vertegenwoordigt deze visie en is ontworpen om kinderen te inspireren tot een actieve levensstijl door middel van innovatief en educatief speelgoed.

Het paradepaardje van Fruitoys is de ‘Wingie’, een uniek speeltje dat dankzij de gulle steun van een anonieme sponsor beschikbaar is gesteld aan alle 240 kinderen van Basisschool Eerschot. Dit sluit perfect aan bij hun missie om nog gezondere school te worden. De Wingie staat symbool voor een vliegende start van plezier, gezondheid en milieubewustzijn, en is een voorbeeld van hoe spel en leren hand in hand kunnen gaan.

Ben Bekkers en Geert van der Heijden zijn verheugd over de samenwerking met Basisschool Eerschot, waar kinderen als eersten ter wereld kennis hebben gemaakt met de Fruitoys-ervaring. Alle kinderen kregen er een uitgereikt met een uitleg over het concept en de missie. Deze primeur is een belangrijke mijlpaal in het streven om een gezondere toekomst voor kinderen wereldwijd te bevorderen.

Het team achter Fruitoys kijkt ernaar uit om de positieve impact van dit initiatief voort te zetten en verder te verspreiden naar scholen, bedrijven en gemeenschappen over de hele wereld.

Voor meer informatie over het aanschaffen of sponsoren van Fruitoys, neem contact op met:

Contact@fruitoys.com
Bezoek de website fruitoys.com
Of neem telefonisch contact op met Ben Bekkers via 0620014576

Over Fruitoys:
Fruitoys is een innovatieve speelgoedlijn opgericht door Ben Bekkers en Geert van der Heijden, met als doel kinderen op een leuke en educatieve manier aan te moedigen om gezonder te eten en meer te bewegen. Gemaakt van 100% recyclebaar plastic, biedt Fruitoys een nieuwe benadering van spelen en leren voor een gezondere generatie.